Post & Eger
Draai uw telefoon om de website te bekijken

Kantoren

Veilige en duurzame toegangscontrole


Een kantoorgebouw moet een veilige werkomgeving bieden. U en uw personeel moeten zich op hun gemak voelen. Voor elke directie is veiligheid een zorg.

Een kantoorgebouw is meer dan een plek waar mensen hun werk doen. Vaak is het ook een plek waar kostbare apparatuur staat en vertrouwelijke informatie wordt bewaard. Bij veel kantoorpanden is het eenvoudig om zonder identificatie naar binnen te lopen. Dit kan leiden tot bezoek van ongewenste personen, geweld of diefstal.

Post en Eger toegangsbeheer
Post en Eger neemt u deze zorg graag uit handen. Met ons complete pakket gecertificeerd hang- en sluitwerk en toegangscontrole oplossingen bieden wij een passende oplossing voor iedere gewenste ruimte.

Zo bieden wij onder andere toegangscontrolesystemen bij de entree van het pand, elektronische deurkrukken op specifieke kantoren, een geheel beveiligde ruimte (saferoom) en paniek en nood/vluchtdeur oplossingen. De toegangscontrolesystemen die Post en Eger installeert zijn na installatie eenvoudig uit te breiden, zonder dat het reeds geïnstalleerde deel niet meer van relevant is. Zo heeft u de controle over wie er toegang tot uw gebouw en afzonderlijke ruimten heeft en wie niet.Totaaloplossing
Post en Eger adviseert u graag welke oplossing voldoet aan uw wensen en eisen. Ook kunnen wij de producten leveren en monteren inclusief deuren en kozijnen. Daarnaast bieden we u de mogelijkheid tot een 24/7 servicecontract om ook na installatie onbezorgd te werken in een veilig gebouw.

Meer informatie
Meer informatie over kwalitatief hang- en sluitwerk en de toegangscontrole systemen van Post en Eger vindt u in onze brochure. Aarzel niet om contact op te nemen met het Post en Eger team voor een advies op maat. Mailen kan naar info(at)intersteel.nl of bel het P+E team op telefoonnummer +31 (0)318 47 77 77.

Andere kantoren projecten: