Post & Eger
Draai uw telefoon om de website te bekijken

The Rock

In 2009 werd kantoortoren The Rock op de Zuidas in Amsterdam opgeleverd. De 90 meter hoge toren ontworpen door Erick van Egeraat telt 24 verdiepingen en circa 30.000 m2 vloeroppervlak.

Erick heeft zijn stempel niet alleen op de buitenkant van het gebouw gedrukt. Ook binnen zien we herkenbare elementen van zijn werk terugkomen. In tegenstelling tot de rotsachtige buitenkant is het gebouw van binnen warm en comfortabel. Het interieur is afgewerkt met een fraaie, functionele en gebruiksvriendelijke deurkruk, ontworpen door de architect in samenwerking met Post en Eger.

MODEL “ERICK”
De 'Erick' is een doordacht ontwerp dat naast fraai, zeer functioneel en gebruiksvriendelijk is. De ronde afgebogen vorm ligt plezierig in de hand en voorkomt afknellen van vingers bij smalle deurstijlen. Deurkruk 'Erick' is het resultaat van een intense en exclusieve samenwerking tussen Erick van Egeraat - oprichter van Design by Erick van Egeraat - meerdere malen bekroond voor diverse binnen- en buitenlandse projecten / gastdocent van masterclasses - en P+E.

Meer over deurkruk model “Erick” vindt u op pagina 26 van onze brochure P+E TOP-LINE® ROESTVASTSTAAL PROJECT DEURBESLAG

Architect
Erick van Egeraat
Amsterdam

Post en Eger producten
Deurkruk model 'Erick'

Meer informatie?
Het P+E team staat voor u klaar. U kunt ons bereiken via: info(at)posteneger.nl of tel: 020 694 73 33

Relevante downloads

Erick van Egeraat
“Contemporary doorhandles are often too ridgid in their design to be truly comfortable. That’s why I wanted to design a door handle that is both comfortable and elegant, slick and strong; a handle that makes you want to open and close a door over and over again”