Post & Eger
Draai uw telefoon om de website te bekijken

Zorginstellingen

Gecontroleerde en veilige toegang


Iedereen heeft toegang tot een ziekenhuis, wanneer je naar binnen loopt hoef je vaak niet eens aan te geven of je een patiƫnt, bezoeker, werknemer of een leverancier bent.

Dagelijks krijgen mensen in de zorgbranche te maken met heftige emoties als verdriet, onmacht of zelfs agressie. Een veilig gevoel is dan voor alle betrokkenen van groot belang. Maar er kan zich ook een andere calamiteit voordoen zoals een brand. Wie heeft er dan controle over alle deuren en in- en uitgangen? Ook in de dagelijkse praktijk is geavanceerd hang- en sluitwerk in combinatie met een goed toegangscontrole systeem essentieel.

Oplossing op maat
Ziekenhuizen en zorginstellingen worden als organisaties steeds complexer. De variatie aan personen die zich voortbewegen door de verschillende afdelingen is divers. Echter voor alle aanwezigen is optimale veiligheid van groot belang. Dit vraagt om een oplossing op maat, afgestemd op de afdeling en haar gebruikers.
Post en Eger biedt een compleet assortiment met onder andere; (hygiƫnisch) deurbeslag, sloten, paniek- en nooddeur oplossingen en de modernste toegangscontrole systemen.We adviseren u graag welke oplossing voor u het meest geschikt is. Wij leveren en installeren niet alleen de producten, maar bieden ook de mogelijkheid tot een 24/7 servicecontract. Zodat u na installatie onbezorgd kunt werken en verblijven in een veilige omgeving.

Meer informatie
Meer informatie over kwalitatief hang- en sluitwerk en de toegangscontrole systemen vindt u in onze brochure. Aarzel niet contact op te nemen met het Post en Eger team voor een advies op maat. Mailen kan naar info(at)intersteel.nl of bel het P+E team op telefoonnummer +31 (0)318 47 77 77.