Post & Eger
Draai uw telefoon om de website te bekijken

Luxe woningbouw

Een veilig huis, ook als je niet thuis bent


Uw huis, dé plek waar u zich veilig wilt voelen.
Het moet ook goed beveiligd zijn voor de momenten dat u even niet thuis bent. Ongenode gasten in uw huis heeft op betrokkenen vaak een enorme impact. Niet alleen omdat er geld of dierbare spullen gestolen zijn, maar vooral het feit dat iemand uw veilige omgeving is binnengedrongen veroorzaakt emotionele schade. Een veilig huis begint met degelijk hang- en sluitwerk, eventueel in combinatie met een toegangscontrolesysteem.

Totaaloplossingen van Post en Eger
Post en Eger heeft een compleet assortiment hang- en sluitwerk, waaronder gecertificeerd veiligheidsbeslag, welke voldoet aan de hoogste normen en met een garantie van 20 jaar. Ook levert P+E diverse elektronische (draadloze) toegangscontrole systemen, zo kunt u zelf bepalen wie, en op welk tijdstip er toegang krijgt tot uw woning.

Veilig en mooi deurbeslag
Veiligheid staat voorop, maar Post en Eger bewijst dat een veilige oplossing ook mooi kan zijn. Daarom besteden wij naast veiligheid ook aandacht aan esthetiek en werken we samen met gerenommeerde designers en architecten. Ook kunnen we het hang- en sluitwerk, indien gewenst, compleet leveren inclusief montage van deur en kozijn. Zo hoeft u zich helemaal geen zorgen meer te maken over een veilige toegang tot uw woning.


Meer informatie
Post en Eger adviseert u graag een opossing op maat en afgestemd op uw wensen en eisen. Meer informatie over ons assortiment vindt u in onze brochure. Vragen? Aarzel niet om contact op te nemen met het Post en Eger team. Mailen kan naar info(at)posteneger.nl of bel het P+E team op telefoonnummer 020 694 7333.

Andere luxe woningbouw projecten: