Post & Eger
Draai uw telefoon om de website te bekijken

De Slimmere Deurkruk: Elektronische deurkruk met fraai design

15.05.2017

Elektronische toegangscontrole en een mooi ontwerp: Post en Eger combineert beide in haar ontwerp van de Slimmere Deurkruk®. Een fraaie oplossing voor gecontroleerde toegang. Bijzonder is dat zowel de kaartlezer als het elektromechanische gedeelte en de voeding zich in de deurkruk bevinden. Met de Slimmere Deurkruk laat Post en Eger zien dat elektromechanisch hang- en sluitwerk prima gecombineerd kan worden met een mooi design.

CURA Glass
Veel bedrijven hebben te maken met bedrijfsgevoelige informatie, van relatiebestanden tot personeelsgegevens. Deze informatie dient vaak snel, maar niet voor iedereen, beschikbaar te zijn. Met wereldwijd honderden klanten en meer dan 170 medewerkers heeft CURA Glass de nodige -vertrouwelijke- bestanden. Bedrijfsgevoelige informatie waar dagelijks mee gewerkt wordt. Zij moet daarom voor bevoegden eenvoudig beschikbaar zijn, maar privacy en veiligheid dienen daarbij te allen tijde gewaarborgd te blijven. CURA Glass benaderde Post en Eger daarom met het verzoek om een passende oplossing voor dit vraagstuk. De Slimmere Deurkruk bood wat CURA Glass zocht: eenvoudige maar toch gecontroleerde toegang.

“Een van onze relaties gaf het advies te kiezen voor de Slimmere Deurkruk van Post en Eger. Een goed advies: binnen enkele minuten was de deurkruk gemonteerd en klaar voor gebruik”, vertelt Marijn van den Ingh (Algemeen Directeur bij CURA Glass). Bevoegde medewerkers hebben een druppel die de Slimmere Deurkruk ontgrendelt en op die manier toegang verleent. Wanneer de deur dichtvalt, is hij ook direct op slot. Van binnenuit is de deur op normale wijze te openen.

Veilig, fraai en comfortabel
De Slimmere Deurkruk is uitermate geschikt voor zowel nieuwbouw als bestaande bouw. Hij is toepasbaar op de meest voorkomende deuren in een gebouw, zoals houten, stalen of aluminium deuren met een deurdikte van 30 tot 110 mm. Door de gestandaardiseerde maatvoering is de deurkruk eenvoudig in bestaande situaties te plaatsen. Met zijn duurzame tijdloze roestvast stalen ontwerp, past hij in iedere omgeving.

Installeren is eenvoudig doordat er geen bekabeling of speciaal gereedschap nodig is. Hij werkt op een batterij met een levensduur van 35.000 bedieningen. Door een geautoriseerde RFID-kaart of sleutelhanger voor de Slimmere Deurkruk te houden, wordt het slot ontgrendeld en kan de deur worden geopend.

Meer informatie leest u op de pagina: Post en Eger Slimmere Deurkruk.

Meer nieuws:
Samenwerking met Keri Systems: totaalpakket aan toegangscontroleoplossingen
Samenwerking met Keri Systems: totaalpakket aan toegangscontroleoplossingen
09.11.2017
Interactieve deurkruk communiceert met gebruiker
Interactieve deurkruk communiceert met gebruiker
11.09.2017
eAccess: draadloos toegangssysteem in no time klaar voor gebruik
eAccess: draadloos toegangssysteem in no time klaar voor gebruik
07.08.2017