Post & Eger
Draai uw telefoon om de website te bekijken

Een elektronische deurkruk met een fraai design

13.09.2016

De keuze in elektronische deurbeslagen is groot, maar een elektronische deurkruk met een aantrekkelijk design is zeldzaam. Post en Eger combineert elektronische toegangscontrole en een mooi ontwerp in de Post en Eger Slimmere Deurkruk®. Een fraaie oplossing voor een gecontroleerde toegang.

Het bijzondere aan de Slimmere Deurkruk is dat zowel de kaartlezer, het elektromechanische gedeelte en de voeding zich in de deurkruk bevindt. Daarnaast heeft deze deurkruk een strak design, waardoor we een innovatieve oplossing bieden. Met de Slimmere Deurkruk laat Post en Eger zien dat elektromechanisch hang- en sluitwerk ook gecombineerd kan worden met een mooi design.

Geschikt voor elke deur
De Slimmere Deurkruk is uitermate geschikt voor zowel nieuw- als bestaande bouw. Hij is toepasbaar op de meest voorkomende deuren in een gebouw, zoals een houten, stalen of aluminium deur met een deurdikte van 30 mm tot 110 mm. Door zijn duurzame tijdloze roestvast stalen ontwerp, past hij in iedere omgeving.

Hoe werkt het?
De Slimmere Deurkruk werkt op een batterij met een levensduur van 35.000 bedieningen. De kaartlezer werkt op basis van MIFARE® en Mifare DESFire® op een frequentie van 13,56 MHz. De Slimmere Deurkruk kan als stand alone worden ingezet voor kleine systemen, wireless online 868 mhz en is tot slot te integreren in een toegangscontrolesysteem van Post en Eger/Keri Systems. Installeren is eenvoudig doordat er geen bekabeling of speciaal gereedschap nodig is.

Meer informatie over de Slimmere deurkruk vind u op onze productpagina

Heeft u vragen?
Aarzel dan niet contact op te nemen met het P+E team via
T: 020 694 7333 of E: info(at)posteneger.nl

Meer nieuws:
Samenwerking met Keri Systems: totaalpakket aan toegangscontroleoplossingen
Samenwerking met Keri Systems: totaalpakket aan toegangscontroleoplossingen
09.11.2017
Interactieve deurkruk communiceert met gebruiker
Interactieve deurkruk communiceert met gebruiker
11.09.2017
eAccess: draadloos toegangssysteem in no time klaar voor gebruik
eAccess: draadloos toegangssysteem in no time klaar voor gebruik
07.08.2017