Post & Eger
Draai uw telefoon om de website te bekijken

Post en Eger introduceert de intelligente slotcilinder

14.02.2017

De intelligente slotcilinder van Post en Eger biedt veilige, comfortabele en gecontroleerde toegang tot uw woning. De slotcilinder wordt veelal toegepast bij reguliere zorg aan huis en zorgcentra. Sleutelkastjes zijn niet langer nodig!

Hoe werkt het?
De slotcilinder van uw voordeur wordt vervangen door een intelligente elektronische slotcilinder van Post en Eger met daarbij een set sleutels. Eventuele sleutelkastjes kunnen worden verwijderd, deze zijn niet meer nodig. Vanaf de straatzijde is de woning niet langer herkenbaar als zorgwoning. Om met een intelligente slotcilinder de woning te openen wordt gebruik gemaakt van een intelligente sleutel. De sleutel wordt op exact dezelfde wijze gebruikt als een “standaard” sleutel. De intelligente sleutel is echter voorzien van een geheugen waarin de toegangsrechten zijn opgeslagen. Zo kan een systeem worden opgezet die aangeeft met welke sleutel de desbetreffende deur kan worden geopend, binnen een vooraf ingestelde tijdsduur. Doordat de sleutels zijn voorzien van een uniek digitaal serienummer is kopiëren absoluut uitgesloten.Veiligheid
Een van de vele voordelen is dat u niet langer gebruik hoeft te maken van sleutelkastjes waardoor de woning niet langer als “zorgwoning” herkenbaar is en dus geen aantrekkelijk doelwit voor inbrekers of andere ongewenste bezoekers is. De slotcilinder heeft geen afwijkende kleur of vorm. Openen van de woning gebeurd met een sleutel zoals men in veel gevallen gewend is. Een verloren sleutel kan eenvoudig geblokkeerd worden. Toegang kan vooraf worden ingesteld met een tijdsinstelling. Ook heeft u achteraf inzicht wie wanneer de woning heeft betreden.

Eenvoudige montage
Standaard is een voordeur in de meeste gevallen voorzien van een europrofiel cilinder. De intelligente slotcilinders van Post en Eger hebben dezelfde maatvoering als een europrofiel cilinder. Hierdoor is de ombouw snel en eenvoudig te realiseren. De slotcilinder werkt op batterijen waardoor bekabeling en extra freeswerk in kozijnen en deuren niet nodig is.

Meer nieuws:
Samenwerking met Keri Systems: totaalpakket aan toegangscontroleoplossingen
Samenwerking met Keri Systems: totaalpakket aan toegangscontroleoplossingen
09.11.2017
Interactieve deurkruk communiceert met gebruiker
Interactieve deurkruk communiceert met gebruiker
11.09.2017
eAccess: draadloos toegangssysteem in no time klaar voor gebruik
eAccess: draadloos toegangssysteem in no time klaar voor gebruik
07.08.2017