Post & Eger
Draai uw telefoon om de website te bekijken

Post en Eger draagt bij aan de veiligheid van kantoorruimtes

03.02.2017

De meeste bedrijven hebben te maken met bedrijfsgevoelige informatie, van relatiebestanden tot aan personeelsgegevens. Deze informatie dient vaak snel beschikbaar te zijn, maar niet voor iedereen. Met dit vergrendelingsvraagstuk kwam leverancier CURA Glass onlangs bij Post en Eger. De Slimmere deurkruk bood wat zij zochten, een comfortabele en gecontroleerde toegang.

CURA Glass
CURA Glass is leverancier van vlakglas en producent van gelaagd glas. Met meer dan 165 medewerkers en honderden klanten wereldwijd heeft CURA Glass ook de nodige informatie en bestanden. Bedrijfsgevoelige informatie waar dagelijks mee gewerkt wordt moet eenvoudig beschikbaar zijn voor bevoegden. Echter dient de privacy en veiligheid te allen tijde gewaarborgd zijn.

Veilig, comfortabel en esthetisch
De afdeling personeelszaken van de firma CURA Glass werkt met vertrouwelijke informatie en is afgesloten met een prachtige systeemwand van confrontatiespiegel. Van buitenaf kan men niet naar binnen kijken, maar vanuit het kantoor hebben de medewerkers vrij zicht naar buiten. De Slimmere deurkruk biedt toegang tot de afdeling. Bevoegde medewerkers hebben een druppel waarmee de Slimmere deurkruk wordt ontgrendelt en toegang wordt verleend. Wanneer de deur dichtvalt is deze direct op slot. Van binnenuit is de deur op normale wijze te openen. De Slimmere deurkruk biedt een veilige, comfortabele en zeer fraaie gecontroleerde toegang tot iedere gewenste ruimte binnen uw kantoorgebouw.

Eenvoudige montage en comfortabel in gebruik
“Een van onze relaties gaf het advies te kiezen voor de Slimmere Deurkruk van Post en Eger. Een goed advies, binnen enkele minuten was de deurkruk gemonteerd en klaar voor gebruik” vertelt Marijn van den Ingh, (Algemeen Directeur bij CURA Glass). De Slimmere deurkruk heeft een standaard afmeting waardoor deze eenvoudig is te integreren. Bovendien werkt de deurkruk op batterijen waardoor bedrading niet nodig is. Programmeren van de toegangsdragers is eenvoudig middels bijgevoegde programmeerkaarten en software.

Meer nieuws:
Samenwerking met Keri Systems: totaalpakket aan toegangscontroleoplossingen
Samenwerking met Keri Systems: totaalpakket aan toegangscontroleoplossingen
09.11.2017
Interactieve deurkruk communiceert met gebruiker
Interactieve deurkruk communiceert met gebruiker
11.09.2017
eAccess: draadloos toegangssysteem in no time klaar voor gebruik
eAccess: draadloos toegangssysteem in no time klaar voor gebruik
07.08.2017