Post & Eger
Draai uw telefoon om de website te bekijken

P+E balkespagnoletten goedgekeurd voor Politiekeurmerk Veilig Wonen

19.12.2016

De Post en Eger balkespagnoletten voor ramen en deuren zijn onlangs goedgekeurd voor beveiliging volgens de eisen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Zo draagt Post en Eger bij aan een veiliger Nederland.

Het Politiekeurmerk Veilig Wonen biedt op haar website een lijst van producten met een foto en korte omschrijving van producten die voldoen aan de eisen. De lijst geeft professionals, zoals PKVW- experts, handvaten om hun beveiligingsadviezen aan bewoners, corporaties en gemeenten te geven.
Hang- en sluitwerk komt alleen op deze lijst als het de test bij de onafhankelijke certificatie-instelling SKG-IKOB heeft doorstaan, de montagehandleiding positief is beoordeeld en is gecertificeerd. Daarnaast is de lijst voor publicatie ook nog voorgelegd aan de branchepartijen VHS, ABHS en VERTAZ. Zo is de consument verzekerd van een professioneel beveiligingsadvies voor veilig wonen en dragen wij gezamenlijk bij aan een veiliger Nederland.

Post en Eger balkespagnoletten
De serie balkespagnoletten van Post en Eger worden door de consument als zeer gebruiksvriendelijk ervaren. Door de aluminium greep als een hands comfortbediening 180 graden te draaien komen beide stangkoppen gelijktijdig naar buiten en vergrendelen zich met RVS sluitplaten. Op slot draaien met een sleutel is niet nodig, de drukcilinder indrukken is voldoende.

Meer informatie over dit product vind u in onze brochure.

Meer nieuws:
Samenwerking met Keri Systems: totaalpakket aan toegangscontroleoplossingen
Samenwerking met Keri Systems: totaalpakket aan toegangscontroleoplossingen
09.11.2017
Interactieve deurkruk communiceert met gebruiker
Interactieve deurkruk communiceert met gebruiker
11.09.2017
eAccess: draadloos toegangssysteem in no time klaar voor gebruik
eAccess: draadloos toegangssysteem in no time klaar voor gebruik
07.08.2017