Post & Eger
Draai uw telefoon om de website te bekijken

P+E aangesloten bij stichting STABU

06.01.2017

Met ingang van 1 december 2016 is Post en Eger aangesloten als fabrikant bij de stichting STABU. Voor u als bestekschrijver betekent dit onder andere dat P+E vindbaar is in het fabrikantenregister binnen de STABU programmatuur.

Medio maart 2017 zullen fps teksten (fabrikant gebonden specificaties) van onze producten in het STABU programma worden opgenomen in hoofdstuk 30.80.

Post en Eger biedt van elke productgroep (scharnieren, insteeksloten, deurbeslag, deurdrangers alsmede meerpuntssluitingen) een specifieke fps tekst waarmee een compleet bestekhoofdstuk 30.80 te genereren is. Specifiek voor de Europese aanbestedingen, waarbij bestekken merkloos omschreven dienen te worden, maar te refereren aan prestatienormen zoals product gebonden CE markeringen en DOP’s; biedt Post en Eger ook deze fps teksten op aanvraag aan. Ook bieden we u op verzoek bestekhoofdstukken op maat aan. Deze kunnen wij voor u geheel afgestemmen op de aard en gebruiksomgeving van uw project, op basis van de eisen en uitgangspunten van de architect en opdrachtgever.

De fps teksten van Post en Eger zijn universeel bruikbaar in zowel het STABU-2 formaat, als het nieuwe STABU bouwbreed systeem.

Post en Eger is uw specialist voor elektronische toegangscontrole en hang- en sluitwerk. Naast een uitgebreid productassortiment, project totaaladvies (per deurfunctie omschreven en BIM compatibel) biedt Post en Eger nu ook een bestekservice! Meer informatie of advies? Aarzel niet contact op te nemen met het P+E team.

Meer nieuws:
Samenwerking met Keri Systems: totaalpakket aan toegangscontroleoplossingen
Samenwerking met Keri Systems: totaalpakket aan toegangscontroleoplossingen
09.11.2017
Interactieve deurkruk communiceert met gebruiker
Interactieve deurkruk communiceert met gebruiker
11.09.2017
eAccess: draadloos toegangssysteem in no time klaar voor gebruik
eAccess: draadloos toegangssysteem in no time klaar voor gebruik
07.08.2017