Post & Eger
Draai uw telefoon om de website te bekijken

Nieuw! P+E Motorsloten van Zwitserse top kwaliteit

06.02.2017

Post en Eger introduceert motorsloten van Zwitserse kwaliteit. Een motorslot op de deur zorgt niet alleen voor gebruikersgemak, het maakt een gebouw ook veiliger. Het slot wordt door middel van een motor geopend waardoor de nachtschoot wordt ingetrokken en de dagschoot vrijgegeven. Bij het sluiten van een deur wordt het slot mechanisch vergrendeld. Post en Eger brengt twee varianten motorsloten op de markt; een hoofdslot en een motor meerpuntssluiting.

Motor
Het slot werkt op basis van een motor. Zowel de nachtschoten als de dagschoot worden motorisch ingetrokken en indien gewenst ook gesloten. Denk hierbij aan het openen van deuren met een afstandsbediening voor bijvoorbeeld minder validen. Maar ook een centrale entree van een woningcomplex kan met het motorslot een veilige en comfortabele oplossing zijn. Na gecontroleerde toegang middels een vingerafdruk lezer, vergrendeld de deur automatisch. Sleutels zijn meer nodig!

Slotenserie
De Post en Eger motorsloten zijn verkrijgbaar in twee varianten: een hoofdslot en meerpuntsslot. Deze slotenserie kenmerkt zich door de Zwitserse kwaliteit en door het toepassen van hoogwaardige materialen. Hierdoor wordt een extreem lange levensduur gegarandeerd. Het slot is geschikt voor extra zware inbraakwerende deur/kozijn combinaties. De sloten voldoen aan de Europese norm EN 1627-1630 RC3. Bovendien is het veilig vluchten bij calamiteiten ook gewaarborgd. De sloten voldoen hiermee aan de zwaarste Europese eisen en is tevens CE gemarkeerd.

Sluitende oplossing
Voor toepassing in bijvoorbeeld woningtoegangsdeuren stelt Post en Eger een complete set beschikbaar. De set bestaat uit een motorslot inclusief toegangscontrolesysteem met bijvoorbeeld vingerafdruklezer voor de identificatie. De toegangscontrole is eenvoudig te beheren middels een IOS of Android applicatie. Het slot heeft een paniekfunctie en is toepasbaar in combinatie met deurautomaten. Een veilige oplossing voor bijvoorbeeld appartementencomplexen of zorginstellingen. Tot slot zijn de motorsloten te combineren met de Glutz eAccess toegangsbeheer- of Keri toegangscontrole systemen voor optimale veiligheid.

Specificaties
- Geschikt voor inbraak werende elementen EN 1627-1630 RC3
- Zelf vergrendelende nachtschoten, motorisch of mechanisch instelbaar
- Instelbare dagfunctie
- Draairichting DIN links en DIN rechts instelbaar
- Paniekfunctie E+, EN 179 en EN1125
- Doornmaat 65 mm, PC 72 mm
- RVS voorplaat 20x3 mm
- Gehard stalen nacht- en secundaire schoten
- Voorzien van stof/spaan bussen
- Voorzien van wissel

Meer nieuws:
Samenwerking met Keri Systems: totaalpakket aan toegangscontroleoplossingen
Samenwerking met Keri Systems: totaalpakket aan toegangscontroleoplossingen
09.11.2017
Interactieve deurkruk communiceert met gebruiker
Interactieve deurkruk communiceert met gebruiker
11.09.2017
eAccess: draadloos toegangssysteem in no time klaar voor gebruik
eAccess: draadloos toegangssysteem in no time klaar voor gebruik
07.08.2017