Post & Eger
Draai uw telefoon om de website te bekijken

Over Post & Eger

Amstelveen

Sinds 2011 heeft Post en Eger zich gevestigd in een prachtig monumentaal pand; Blustoren kruitfabriek De Oude Molen te Amstelveen. Hier hebben we een kleine showroom waar we u graag kennis laten maken met een greep uit ons assortiment. Ook staan hier onze verkopers voor u klaar met advies op maat.

Pand P+E.jpg

Rhenen

Vanuit ons logistieke centrum in Rhenen leveren wij dagelijks duizenden producten uit. Ook ontvangen wij in Rhenen onze klanten in een stijlvolle showroom en leggen wij uit welke producten van ons oplossingen voor hen bieden.

Pand-VLI.jpg

Post & Eger

P+E levert als producent en leverancier van hoogwaardig hang- en sluitwerk en toegangscontrole oplossingen een belangrijke bijdrage aan de toenemende behoefte van de eindgebruiker aan veiligheid, duurzaamheid, privacy en esthetiek.

Eén aanspreekpunt voor elektronische toegangscontrole en hang- en sluitwerk, van ontwerpfase tot en met onderhoudsfase. “De klant wil het steeds vaker en wij zijn er klaar voor”.

oude-foto.png
Afb.Sjaak-Gerrit_interview_PS.png

P+E richt zich op de advisering van vergrendelingsvraagstukken voor professionele (eind)opdrachtgevers en architecten. Door vroeg tijdens het ontwerpproces betrokken te zijn, kunnen wij waarde toevoegen met het aanbieden van sluitende totaaloplossingen. Het P+E merk staat voor het aanbieden van oplossingen, die vragen om een zeer alert, deskundig en interactief reageren van het team. Service en het ontzorgen van de klant is hierbij ons uitgangspunt.

Architectural hardware solutions